Publicerad den 2 kommentarer

Kundservice

Ran skriver idag om vikten av bra kundservice och att hon ser fram emot Chaneldiskens nyöppnande på NK.

När det gäller Chanel måste jag säga att Debenhams haft trevligast och mest tillmötesgående expediter. Den bästa av dom kom t.o.m. ihåg vilka produkter jag handlat sedan långt tidigare. (T.ex. ”Det här läppstiftet skulle ju kunna matcha ögonskuggan du köpte för ett halvår sedan”) Sen kommer jag ju aldrig glömma när hon skulle demonstrera hur pass hållbart rouget var genom att sonika kasta provet rakt i golvet! Blev ett givet köp 🙂
(Mitt tidigare favoritrouge från Versace krossades till smulor om man tappade det. Inte så kul med tanke på vad de kostar…)

Åhléns Citys Chanelexpediter är trevliga oftast men riktigt snåla på prover. Ska jag köpa en ny ansiktskräm vill jag verkligen testa den innan för att känna att den verkligen fungerar och inte irriterar. Då det inte skiljer sig något i pris mellan de olika varuhusen är det sådant som avgör var jag väljer att (inte) handla.

Någon som har tips på trevliga och kunniga makeupexpediter i Stockholm?

2 svar på “Kundservice

  1. Du är ju ett fan av Cow parfymeri precis som jag, och känner säkert då till att ägarna är både kunniga och supertrevliga. Själv handlar jag sällan på Åhlens för att det känns opersonligt och för att jag inte tycker särskilt mkt om miljön.Har inte heller upplevt servicen hos tex Chanel som något extra precis som du nämnde.

  2. Ett undantag på Åhléns: de som säljer Murad och Ole Henriksen är riktigt trevliga och generösa med prover om man frågar snällt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.