Publicerad den 2 kommentarer

Jag har bestämt mig

Ingen av klänningarna jag prövade förra veckan var perfekt, men jag fick en katalog med mig hem med fler modeller som ska komma in närmaste dagarna och där i hittade jag den helt perfekta klänningen. Den är i skir chiffong, A-linje formad och så underbart underbar. Och hur mycket jag än vill blogga en bild på den tänker jag låta bli.

2 svar på “Jag har bestämt mig

  1. Hej!

    Roligt med en planeringsblogg från dig 🙂 En bekant svenska här i Shanghai har startat Lova Weddings med brud- och näbbklänningar. Kolla in http://www.lovaweddings.com/ om du vill.

    Grattis till förlovningen!
    /Johanna

    1. Wow, vilka fina klänningar hon hade! Ska nog försöka ta mig till showroomet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.