Publicerad den 5 kommentarer

Ingen åtta först lägre!

Well, den kan ju lika gärna åka upp över strecket imorgon, men idag firar jag att jag för första gången på länge väger under 80 kg (79.9)! 2 kg kvar till normalvikt nu bara 🙂

5 svar på “Ingen åtta först lägre!

  1. Bra jobbat! Jag längtar verkligen också dit. Har stått på 80,2 i en månad nu! Man tror till slut att det inte finns en enda kvinna till dom väger 80+. Fast jag började på 94 i september så livet ler ändå. Men GRATTIS till dig, ut och shoppa nattlinne, det ska jag när jag kommer under 80. Kram

  2. Way to go Jess! 🙂

  3. Gôrbra!!! Lôt et ta ti, du når vecke mål du än sätter dä före mä di vilje å egen pt!
    Jä trur stenhart på däg.

  4. Jag vill också ha en PT – för två små killar räknas inte även om dom kör rätt bra med sin mamma…. Fast jag har ju lyckats komma ner till 87 utan att tänka på vad jag äter alls så jag ska väl inte klaga..

  5. Tack för all pepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.