Publicerad den 1 kommentar

Inbjudningarna är nu på väg!

I förmiddags lämnade jag in inbjudningarna på ICAs post på Ringen. En mycket trevlig och hjälpsam tjej handstämplade samtliga kuvert, en service jag blev väldigt glad för eftersom dagens automatiska postsortering inte är vidare snäll mot brev.

Innan jag gick till posten så passade jag på att ringa till kyrkan och höra så att det inte hade blivit något missförstånd med tid och datum för vigseln… men allt var helt i sin ordning. Puh.

Det känns fantastiskt skönt att de äntligen är iväg, ca en och en halv månad senare än planerat, och  att jag  överlevde att klistra ihop dem och klistra på frimärkena (var rädd jag skulle behöva dela George i Seinfeldts fästmös öde och dö av klisterförgiftning, för fy fan vad illa det smakade…)

Nu hoppas jag bara att hemsidan ska fungera som tänkt och att gästerna kommer kunna lista ut hur de ska lyckas svara på inbjudan, och det gärna även i tid.

1 svar på “Inbjudningarna är nu på väg!

  1. Åååååh vad fina de var! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.