Publicerad den 2 kommentarer

I am Charlotte Simmons

I Am Charlotte Simmons

Wow. Ett stort tack till Nattbussen för rekommendationen. Så extremt länge sedan jag läste något i den här klassen. Boken påminnde mig om hur mycket jag verkligen älskar att försvinna in i en annan värld för ett tag, vilket enbart (bra) böcker kan få mig att göra. Så nu måste jag shoppa hennes nästa rekommendation ”Seven types of Ambiguity”.

2 svar på “I am Charlotte Simmons

  1. Kul du tyckte om den!
    Betänk den är TRASH jmf m 7 o inse vilken ordtårta du har framför dig 🙂

  2. This post has been removed by a blog administrator.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.