Publicerad den 2 kommentarer

Harry Potter and the Half-Blood Prince

På lördag släpps den sjätte Harry Potter-boken. Lite synd bara att jag inte kom ihåg det i tid för jag hade gärna läst om de andra strax innan. Tyvärr så lånade jag ut mitt exemplar av Order of the Phoenix och fick aldrig tillbaka det så det blir nog att köpa både den och Harry Potter and the Half-Blood Prince på lördag. Perfekt sommarläsning 🙂

2 svar på “Harry Potter and the Half-Blood Prince

  1. Ser också fram emot boken, men får se om jag orkar vänta tills den kommer i pocket….

  2. Sitter i detta nu och läser den. Det verkar som om den kan bli riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.