Publicerad den 2 kommentarer

Filmfestivalen – Shortbus

I torsdags såg jag och Fashio Shortbus på Skandia. Filmen har ju mest av allt blivit omtalad pga de riktiga (och rikliga) sexscenerna. Men åh vilken varm och fin film om mänskliga relationer. Efteråt kände jag bara att jag hade fått se en riktigt bra film där jag både fick skratta och gråta och faktiskt kunde relatera till människorna i den. Att den innehöll på mycket sex var bara sekundärt och bara mer verkligt än alla vita lakan och underkläder som täcker Hollywoodskådisars tafatta försök att beskriva den sexuella sidan av livet. Vid F2F-et som Emma Gray Munthe höll i efter filmen frågade regissören, John Cameron Mitchell, om någon hade blivit upphetsad det minsta av den och inte en endaste hand höjdes och det var inte för att folk var fega…

Gå och se den nu när den får vanlig biopremiär den 24:e november!

Dessutom var soundtracket väldigt bra, kommer helt klart shoppas 🙂

img_50902-5506266img_50892-3765860

2 reaktioner på “Filmfestivalen – Shortbus

  1. Hepp – gogscenen…

  2. Om du inte har sett John Cameron Mitchells förra film måste jag rekommendera den. Helt underbar ! Den heter `Hedwig and the angry inch´.
    Konstigt nog visade SVT1 den i helgen och jag var hemma !! Jag såg den första gången på Malmöfestivalen för flera år sen och blev helt tagen. Helt crazy men såååå bra ! Är lite av en punkig musical, JCM gör huvudrollen och sjunger själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.