Publicerad den 1 kommentar

Faded Shellac in Vexed Violette, Tinsel Toast & Silver Chrome

Jag gör ju mina Shellacnaglar hemma sedan något år tillbaka. Här kommer en liten bildguide till hur jag gjorde mina senaste naglar. Jag ”curar” naglarna under uv-lampan i 2 minuter mellan varje lager, underlacket kräver bara 10 sek dock. Jag har ingen ren alkohol att ta bort det kladdiga sista lagret, men vanligt nagellackborttagningsmedel fungerar lika bra (utan aceton så klart). För att fadea använde jag en bit avklippt makeupsvamp.
camera-uploads-686x2857-1826963

1 svar på “Faded Shellac in Vexed Violette, Tinsel Toast & Silver Chrome

  1. Hej!
    Undrar vartifrån du får tag på shellacket? Skulle vara en stor hjälp om du kunde svara mig eller maila mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.