Publicerad den 1 kommentar

Det regnar här i Stockholm idag

Jobbade sent idag (försöker jobba in lite minusflex innan jobbytet) och när jag skulle gå hem så regnade det för fullt. Inte så jättemysigt när man har sandaler på sig… Då dök den gamla Carola-låten ”Det regnar i Stockholm” upp i mitt huvud. 1983, när låten släpptes, var Carola min största idol, Madonna var visserligen på intåg men hade inte vunnit hela mitt hjärta än. Men inte kunde jag då tro att jag 20 år senare skulle helt tappa all respekt för mina gamla idoler och nästintill skämmas över att ha haft dem (iallafall Madonna) som förebilder. Och varför? Tja, visserligen intresserar mig inte deras musik det minsta längre, men det som får mig att att avsky dom är deras religiösa böjelser. Carola tror att hon är en profet och Madonnas galenskap med Kabbalah…

1 reaktion på “Det regnar här i Stockholm idag

  1. Det vet du väl att ”när faen blir gammal blir han religiös”, men frågan är om det är tvärt om med Carolakraken. Minns dock med glädje när du var så liten så JAG fick följa med till Göteborg o se Madonna live. När hon skrek ”do you like Dick”,förstod jag ingenting. Men du var redan då mycket begåvad o översatte. Sånt lärde man sig inte i skolan på min tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.