Publicerad den 3 kommentarer

Dark Matter

Den här filmen vill jag se, men undrar om SF-monopolet kommer ta in den… dark-matter-movie-poster-276x400-4325645

3 svar på “Dark Matter

  1. Varför kan du inte tänka dig att se filmen på någon annan biograf, till exempel Folkets Bio?

    SF Bio är bara en biografkedja, det är distributörer som tar in filmer (och bland distributörerna har SF Film en relativt liten marknadsandel).

    Frågan är alltså om någon distributör kommer att köpa in Dark Matter till Sverige. Det är en film som enligt vad jag kan se hittills bara finns i en handfull kopior. Dark Matter fick biopremiär i fredags på endast två biografer i USA. I övriga världen har den (utöver festivalvisningar) bara haft premiär i Singapore.

  2. Klart jag kan tänka mig se den var som helst. Men det känns ju som att SF tråkigt nog har skaffat sig ett vidrigt monopol. Några stackars Folkets Bio-biografer finns det ju kvar. Jag är inte så enormt insatt i hur distributörer/biografer förhåller sig till varandra för tillfället mer än att det har blivit mer monopol och färre biografer. Vet väl om att det här är en smal film som med största sannolikhet inte kommer få en bred distribution och det tycker jag är tråkigt. För det är precis sådana här filmer jag någonstans önskar skulle visas i de stora salongerna.

  3. Har hört en del bra om den! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.