Kategorier
Smink

Dagens I-landsproblem

Är i kraftigt behov av ett frisörbesök och tänkte att nu kanske det var dags att boka… men det fanns ingen tid förrän den 25:e OKTOBER 🙁 Kan inte gå omkring såhär i över en månad till! Dessutom behöver färgen fräschas upp något också och jag vill verkligen inte testa någon ny frisör då jag äntligen hittat en som verkligen förstår sig på mitt hår. Har ställt mig på väntelistan, så jag hoppas verkligen att nån avbokar. Så närmaste månaden får ingen se mig bakifrån. Framifrån funkar nämligen frisyren fortfarande rätt bra, men nacken ser förfärlig ut.

6 svar på ”Dagens I-landsproblem”

Snart kanske jag också kan sticka en mössa för bad hair days. Vilket jag har en sisådär…par gånger i veckan. Bah. Jag som inte ens passar i mössa 🙁
Får försöka lära mig sticka något Borsalinoaktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.