Publicerad den 6 kommentarer

Dagens I-landsproblem

Är i kraftigt behov av ett frisörbesök och tänkte att nu kanske det var dags att boka… men det fanns ingen tid förrän den 25:e OKTOBER 🙁 Kan inte gå omkring såhär i över en månad till! Dessutom behöver färgen fräschas upp något också och jag vill verkligen inte testa någon ny frisör då jag äntligen hittat en som verkligen förstår sig på mitt hår. Har ställt mig på väntelistan, så jag hoppas verkligen att nån avbokar. Så närmaste månaden får ingen se mig bakifrån. Framifrån funkar nämligen frisyren fortfarande rätt bra, men nacken ser förfärlig ut.

6 svar på “Dagens I-landsproblem

  1. Man åh vad jobbigt! Glad att jag har hittat en favvo här ute i sugbörben som det oftast finns tid hos.

  2. Ska jag sticka o skicka en mössa? 🙂

  3. Tidigare har jag alltid lyckats få tid med max en veckas förvarning. Har väl rekommenderat honom till för många…

    Nä, ingen mössa men en mörkröd halsduk vore schysst 😉

  4. Åh, dom ringde från Svartensgatan ikväll och undrade om jag inte kunde komma imorgon kl. 13. Typiskt nog ska jag på kundmöte då så det är typ den enda tiden jag absolut inte kan 🙁

  5. Snart kanske jag också kan sticka en mössa för bad hair days. Vilket jag har en sisådär…par gånger i veckan. Bah. Jag som inte ens passar i mössa 🙁
    Får försöka lära mig sticka något Borsalinoaktigt.

  6. Känner igen problemet.. Fast jag har nog värre att hitta en frisör jag gillar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.