Publicerad den 2 kommentarer

Dag 1: Om mig

Jag är i skrivande stund 33 år gammal. Bor i en 3:a på Söder tillsammans med  min älskade Marcus och katten Pixel. Jag är VD i mitt eget AB: The Difference Engine där jag jobbar med webblösningar, oftast i WordPress. Har drivit eget i 3 år vid det här laget och jag har jobbat i över tio år som utvecklare/programmerare efter att jag tog min magisterexamen i datavetenskap. Hann börja jobba innan it-bubblan sprack totalt så jag fick också vara med och slösa riskkapital på knasiga webbtjänster. Jag bloggar om böcker och läsning på Bokhora.se och genom det skriver jag i Aftonbladet var 5:e vecka i Nöjesbladet om pocketböcker. Blogga har jag gjort sedan i maj 2003 och det som egentligen bara var menat som ett sätt för mig att enklare uppdatera min hemsida har helt förändrat mitt liv på så enormt många sätt.  Nästan bara till det bättre. Men jag var nätaktiv långt innan bloggboomen och haft en hemsida i en eller annan form sedan 1996. Utöver läsning, kodning och bloggande så sysselsätter jag mig gärna med att sjunga, sy kläder eller fotografera. Ett rätt nytt intresse är träning: jag styrketränar bl.a. 2 ggr i veckan med min PT. I februari vägde jag 15 kg mer än jag gör idag. Jag rökte i många år, men är helt rökfri sedan augusti 2008, sista ciggen tog jag på en balkong på en fest hos Piratförlaget. Rökstoppet och kärleken gjorde mig fet. Jag gillar smink och många av mina närmaste vänner träffade jag via en sminkdiskussionsklubb på nätet. Favoritmärket är Chanel. När det kommer till kläder är jag stamkund på Karen Millen och H&M. Jag är som så många andra barnsligt förtjust i Appleprylar och för tillfället har vi 5 stycken Macar i hushållet, men det blir nog en till innan jul… Som person är jag  väldigt social och pratsam men jag gillar att vara själv riktigt mycket. Normalt sett skriver jag hellre kort än långt, men eftersom jag är rätt så egocentrisk så är det här ju mitt favoritämne så jag kan nog fortsätta i all evighet. Det här är extremt ostrukturerat men det får lov att vara så. Jag ser inte på tv, men följer enormt många tv-serier. Jag älskar vår nya diskmaskin. Jag läser enormt snabbt. Jag har ansträngningsastma. Jag var politiskt aktiv som ung. Jag har fjantigt svaga fotleder och handleder. Jag är rätt så lättstressad och då kan jag bli rätt otrevlig. Mest otrevlig är jag mot telefonförsäljare. Jag är inte det minsta pryd.  J.G. Ballard är min favoritförfattare för tillfället.  Jag gillar siffror och räknar på allt jag kan. Hade jag fått chansen så hade jag helst jobbat med AI och robotik. Jag är född i Gullspång, uppväxt i Charlottenberg och flyttade som 12-åring till Gunnarskog utanför Arvika. Men nu känns Stockholm som mitt hem. Min favoritfilm är Blade Runner. Nu kom Marcus och la sig så det blev dags att avrunda. Nu ska vi se ett avsnitt Fringe.

2 svar på “Dag 1: Om mig

  1. […] Copyright Copyright © 2003-2010 Sessan.com « Jessica 1995 & Jessica 2010 » Dag 1: Om mig […]

  2. […] Shared Sessan.com » Arkiv » Dag 1: Om mig. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.