Kategorier
Smink

Chanels Lipfinity: Ultra Wear Lip Colour

Igår fick jag min beställning från Strawberrynet, tyvärr hade den fastnat i tullen så jag fick lösa ut det med 280:- extra 🙁 Surt. Men iallafall fick jag äntligen pröva Chanels variant på Lipfinity: Ultra Wear Lip Colour i färgen Sandstone. Denna produkt finns annars bara till försäljning i U.S.A. och i Europa finns den bara hos Chanel Studio på Harvey Nicols.


Hylsan är snygg och mer praktisk än Lipfinitys då båda produkterna sitter ihop. Grundfärgen sitter bra och har en ganska god doft av choklad(!) Applikatorn liknar Lipfintys och är rätt lätt att jobba med. Däremot skiljer sig toppglosset väldigt åt. Chanels variant är mycket mer glossliknande och nästa lite småklistrigt vilket också får till följd att den sitter längre. Slutresultatet är en rätt glossig look som sitter hela dagen. Liksom Lipfinity kräver denna produkt en oljebaserad remover för att tas bort. Som variation till mitt Lipfinityberoende är detta en perfekt produkt, men jag är inte säker på att prisskillnaden känns riktigt motiverad. Fick ju åtta Lipfinity för ungefär samma pris när jag gjorde en beställning i höstas.

5 svar på ”Chanels Lipfinity: Ultra Wear Lip Colour”

Li,
Du har rätt, men det sura var att behöva betala alls igår. Mitt visa blev ju uppkäkat av elak bankomat i helgen så jag fick efter rätt lång övertalning betala med mastercardet även fast de normalt sett inte tog det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.