Publicerad den Lämna en kommentar

Bloggfrukost på Expert

Igår var jag en av de bloggare som blivit inbjudna till Expert till en bloggfrukost där de bl.a. visade upp den nya ”blogg-kameran” från Samsung och visade lite tips o trix för hur man enkelt kan förbättra sina bilder till bloggen. Bloggvärlden svämmar över med taskigt tagna bilder så det är helt klart välbehövligt. De har dessutom precis lanserat några bloggar själva här.

Överväger faktiskt att skaffa mig den där Samsung ST500:an, jag som älskar att fota mig själv…

Men det bästa med frukosten var ändå goodiebagen.  En plattång från Vidal Sassoon som jag redan börjat använda och ett par hörlurar från SkullCandy som jag i skrivandes stund har på mig och njuter av en cello-konsert med. En presentcheck på en ”gör-din-egen-foto-bok” blev jag också väldigt glad över, mindre glad dock när jag insåg att Experts verktyg för att skapa fotoböcker inte har Mac-stöd. Måste helt enkelt få igång PCn igen, men vill inte… Tips till Expert: skaffa stöd för Mac-datorer på den applikationen. De flesta sådana fototjänster har inte Macstöd så ni kan ta en rätt stor kundkrets enkelt där. När jag skulle göra en sådan till min väninna Jennys bröllop i somras var det Mac-stödet som var avgörande för vilken tjänst jag skulle använda, inte vilka som hade fått bäst betyg i olika tester.

Trevligt var det att även träffa Jennie, Alison och Johanna såklart.

photo-booth-5150433

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.