Publicerad den 8 kommentarer

Bimbokatastrof

I lördags råkade jag ut för en riktig bimbokatastrof då jag lyckades med konststycket att bränna ett stort märke i pannan med min locktång. Eftersom den blir löjligt varm borde den komma med varningstext…

8 svar på “Bimbokatastrof

 1. Tips: repetera & bli söt dalmatin 🙂

 2. Ajdå! Hoppas sådana märken försvinner snabbt! Tänkte fråga dig vad du använder för locktång, är ute efter rätt så stora lockar men är lite tveksam ifall en locktång kan åstadkomma sådant.

  Sjukt bra blogg förresten!

 3. Men Sessan då! Du får gå över till papiljotter 😉

 4. Hm ja fast papiljotter kan vara ondsinta dom också! Och då behövs inte ens alkohol kan jag meddela.

 5. Roligt sammanträffande att min kompis ( som också heter Jessica) lyckades med exakt samma missöde för ett par veckor sedan.
  Hon påstår dock att hon var nykter vid olycktillfället 🙂

 6. Det blev rätt ytligt tack o lov men är fortfarande stort och synligt 5 dagar senare. Hemskt nog är det inte ens första gången… men förra gången var jag nykter 🙂

  Jag använder locktången på bilden. En 40 mm keramisk från Babyliss som är super för att böja in eller topparna på min page men som inte går att göra ”lockar” med då diametern är för stor för mitt hår. Ska skaffa en liknade med mindre diameter också för att kunna locka håret riktigt.

 7. Jag lyckades med samma konststycke när jag skulle göra mig nyårsfin i år. Fast på halsen och i nacken. Och tyvärr gjorde det varken att jag gav upp eller att jag blev mer försiktig. Att märkena inte syntes med en gång bidrog nog till att jag envist fortsatte att locka håret. Vilket resulterade i att jag fick fira nyår med något som såg ut som tre röda sugmärken på halsen. Och naturligtvis var det ingen som kommenterade det så att jag kunde förklara. De bara tittade… Vill man bliva fin får man lida pin – visst. Men här fick man lida och faktiskt bli lite mindre fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.