Publicerad den 5 kommentarer

Bimbokatastrof med ögonbryn

Av någon outgrundlig anledning lyckades jag raka av en bit av mitt vänstra ögonbryn när jag duschade ikväll. Rakhyveln brukar då aldrig annars vara i närheten av mitt ansikte men någon gång ska väl vara den första. Försökte fylla i det med lite med penna men det kommer antagligen se fördjävligt ut i någon vecka 🙁

5 svar på “Bimbokatastrof med ögonbryn

 1. Men Sessan!!!! Du ….det där har du gjort förut, kanske inte med rakhyvel, men jag minns en gång för mycket längese när du knappt hade något kvar o jag frågade vad du gjort. Du svarade förstås; -”ingenting” , men det växte ut då också.
  Tur att du inte skar av dig näsan!
  De nya rakbladen är ju för hemska. Själv skar jag bort en lång remsa hud på mitt innanlår häromkvällen.

 2. Ett ord! Ögonbrynsskugga, du kan behöva pennan också för att fejka lite strån. Men ögonbrynsskugga är bland det mest underbara som har uppfunnits! 🙂 lycka till!

 3. Oj, stackare! :O Hoppas att det växer ut fort i alla fall! =)

 4. haha, jag är ledsen att jag skrattar, men du är väl för rolig.. hur kunde den hamna i ansiket??? sötnos.. hoppas det växer ut super snabbt igen..

 5. aj aj aj.
  själv så lyckades jag en gång stryka mig själv på magen när jag stod i bara underkläder och strök en klänning.
  såg ut som ett blindtarmsärr. inte kul i bikinisäsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.