Publicerad den 2 kommentarer

Air Stockings i Sverige

Först nu lanseras Air Stockings i Sverige (bl.a. hos NK o Debenhams), strumpbyxor på flaska. Men redan den 18:e februari 2004 rapporterade Anna om dom och på dagen för ett år sedan skrev jag min recension efter att jag hade beställt en flaska från hqhair.

Och ja, jag kan absolut rekommendera produkten även om den inte är speciellt prisvärd (349:- för en flaska). Särskilt ifall man har så tråkiga ben som jag 🙂

2 reaktioner på “Air Stockings i Sverige

  1. men hur var dom då? hittar inte din utvärdering?

    kraam
    Lisa

  2. oops, ser att jag aldrig skrev någon detaljerad recension. Får ta och göra det i dagarna istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.