Publicerad den 1 kommentar

135 dagar kvar

Det är faktiskt 135 dagar kvar tills dess att vi gifter oss. Jag är rätt imponerad av oss att vi redan lyckats boka det mesta. Igår lyckades vi till exempel boka vår bröllopsfotograf. Från att ha gått från någon som inte alls haft någon aning om hur hon önskat sig sitt bröllop har jag fått en väldigt tydlig bild. Tur nog är Marcus med på banan och vi gillar ungefär samma saker.

Det är tyvärr lite tråkigare att bröllopsblogga än vad jag hade föreställt mig. Det går ju inte att visa alla detaljer och spoila allt innan den 23:e juli.

1 svar på “135 dagar kvar

  1. Mmm I know, man vill gärna berätta men inte för mycket! Men blogga på! Jag vill gärna se vad som sker med dekortionerna? Hur blir det emd bukett? Vad tänker du där? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.