Nyss köpte jag mig äntligen ett nytt gymkort efter flera månader utan. Denna gång på World Class Kungsholmen. Under mina sex år här i Stockholm så har jag haft kort på så många ställen att det nästan är pinsamt. Skulle tro att största orsaken till att jag aldrig blir nöjd är att jag tidigare tränade på IKSU som har ett oslagbart utbud av träningsaktiviteter.

Mitt drömställe skulle ha en 25-metersbassäng, yoga- och pilatespass varje dag vid halv sjutiden och styrketräningsmaskiner samt vara placerat ungefär max tio minuters gångväg hemifrån mig. Tror World Class får duga 🙂

1. E2 Alvik, var ett rätt trist ställe.
2. World Class Alvik, där trivdes jag rätt bra och har återvänt då jag återigen jobbat i närheten.
3. En kortis på S.A.T.S. Regeringsgatan.
4. Friskis & Svettis Kungsholmen, här stod jag heller inte ut länge. Hade halvårskort men slutade efter
5. Stockholm Kickboxning, väldigt kul träning.
6. Stockholm Day Spa, trevliga pass men lite för lite action 🙂
7. Centralbadet, antagligen det ställe jag gillat bäst. Trist nog kostar det extra med yogan och så ligger det lite väl långt hemifrån (säkert 15-20 minuters promenad !!!).
8. Stockholm Kickboxning igen, efter en termins uppehåll testade jag igen men hoppade av pga nån orsak jag inte längre kommer ihåg.
9. Oasen på Torsgatan (numera nerlagt då Bonnier bygger konsthall), låg precis mellan jobbet och hemma så det var svårt att låta bli att träna. Dessutom hade de en liten simbassäng vilket jag verkligen saknar.
10. Yogakurs via Medborgarskolan, superhärligt, yoga är min absoluta favoritform av träning.
11. Shaolin Kung-Fu, två terminer av riktigt bra träning. Slutade i höstas då jag tröttnat på att gå omkring med så galet mycket blåmärken överallt.
12. Nautilus Vanadisplan. Rätt trevligt och avslappnat gym med ok pass. Nära förra jobbet.
13. S.A.T.S. Zenit, här sa jag upp kortet nästan med en gång, trist ställe.
14. World Class Kungsholmen. Numera. Nära hem och väldigt schysst inrett. Än så länge bara prövat yoga och core-passen, men de funkar fint. Konditionsmaskiner med egen tv är ett plus då jag på så sätt kanske kan tänka mig att köra kondition vilket jag annars hatar.