Smink

Vill ha: Shu Uemura borstar!!!

12/09/2005

Har länge varit jättenöjd med mina M.A.C.-borstar och inte ens tittat mig omkring efter andra. Självklart har jag hört andra lovorda Shu Uemuras borstar, men då jag inte haft tillfälle att pröva dem själv så har jag helt enkelt valt att tro att de har överdrivit en smula. Men i lördags fick jag privilegiet att sminka både mig och Ingrid inför Brunchgirls bröllop med Ingrids Shu Uemura-borstar. Nu är jag helt frälst och MÅSTE få shoppa sådana. Trist nog säljs de inte i Sverige… Ingen som vet någon internetshop som levererar till Sverige som saluför Shu Umeura? Eller måste jag ut och resa?

Kommentera

Kommentera

Kommentera, eller trackbacka från din egen site. Prenumerera på kommentarsflödet.

Du kan använda följande taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?