Och vinnaren är Mattias!

Vinnaren av rakapparaten från Philips blev Mattias som berättade om julklappen ”en keyboard med super-maffigt ”starwars-ljud””.

Grattis och god jul!

Vinn en rakapparat!

Vinn en rakapparat!

Det här är nog första gången på de 6-7 år som jag bloggat här som jag kör en utlottning, men någon gång ska väl vara den första.

philipstavling

Du kan alltså vinna en Philips Speed XI-HQ8240.

Tävla innan den 14:e december genom att  berätta om den bästa julklapp du fått, av vem du fick den och varför just den julklappen var den bästa här i kommentarerna.

Ett bra sätt att fixa en julklapp på till någon med skäggväxt!

Bloggfrukost på Expert

Bloggfrukost på Expert

Igår var jag en av de bloggare som blivit inbjudna till Expert till en bloggfrukost där de bl.a. visade upp den nya ”blogg-kameran” från Samsung och visade lite tips o trix för hur man enkelt kan förbättra sina bilder till bloggen. Bloggvärlden svämmar över med taskigt tagna bilder så det är helt klart välbehövligt. De har dessutom precis lanserat några bloggar själva här.

Överväger faktiskt att skaffa mig den där Samsung ST500:an, jag som älskar att fota mig själv…

Men det bästa med frukosten var ändå goodiebagen.  En plattång från Vidal Sassoon som jag redan börjat använda och ett par hörlurar från SkullCandy som jag i skrivandes stund har på mig och njuter av en cello-konsert med. En presentcheck på en ”gör-din-egen-foto-bok” blev jag också väldigt glad över, mindre glad dock när jag insåg att Experts verktyg för att skapa fotoböcker inte har Mac-stöd. Måste helt enkelt få igång PCn igen, men vill inte… Tips till Expert: skaffa stöd för Mac-datorer på den applikationen. De flesta sådana fototjänster har inte Macstöd så ni kan ta en rätt stor kundkrets enkelt där. När jag skulle göra en sådan till min väninna Jennys bröllop i somras var det Mac-stödet som var avgörande för vilken tjänst jag skulle använda, inte vilka som hade fått bäst betyg i olika tester.

Trevligt var det att även träffa Jennie, Alison och Johanna såklart.

Photo Booth

Tangentbordskrångel

Jag tokälskar min nya MacBook. Men den ena shift-tangenten lossnade och jag har inte kommit iväg till reparatören förrän idag. Tydligen måste de byta ut hela tangentbordet och de behöver ha min dator i en vecka! Som konsult är det helt jävla omöjligt känner jag. Visserligen ska jag bort ons-tors men min PC hemma är verkligen inte längre ett alternativ att jobba med. (Det går tydligen inte att beställa ett nytt tangentbord innan man lämnar in, helvete).

Så nu är det väl bara att beställa den där iMac:en jag haft mina ögon på ett tag.

Hyllning till Binero

Jag har nog bytt webhotell lika ofta som andra byter trosor men  först nu är jag nöjd. Har nämligen bytt från Surftown och Proinet till Binero och eftersom min domänportfölj innehåller många .com-domäner blev det sjukt nog 2000 kr billigare per år att byta! (.com domäner kostar 49:- hos Binero och 229:- hos Surftown.)Då inte medberäknat att jag får dubbelt så mycket trafikutrymme och en galet mycket enklare domänhantering samt att eftersom Binero inte krånglar med att ha safe-mode för php = on går det dessutom att hantera allt så galet bra. Sjukt nöjd. Att supporten svarar på direkten och inte heller kostar extra för att få kontakta per telefon gör ju inte saken sämre. Nu undrar jag bara varför jag inte hade koll på Binero tidigare?