Käkat fantastiskt god ungsbakad lax som smakade som sushi hemma hos Linda och druckit gott vin ikväll.

När jag väntade på tåget hem dök först en låt från soundtracket från ”La double vie de Veronique” upp i iPoden. En av mina absoluta favoritfilmer någonsin. Såg den om och om igen som tonåring. Måste se den snart igen.

Sen kom min favoritlåt av Tori. Precious Things
”Those Demigods, with their NINE INCH NAILS and little fascist panties tucked inside the heart of every nice girl”… ”So if you can make me come, that doesn’t make you Jesus”…

Bara för att bättra på det hela (körde random mode) så kom Crusify direkt efter… Låten som jag upptäckte och återupptäckte Tori med. Köpte singeln någon gång under högstadiet (på tiden då mina pengar gick till skivor och inte till smink). Älskade hennes röst då men förstod antagligen inte djupet i hennes texter alls då. Sen föll hon i glömska och inte förrän jag gick en sångkurs på Kulturama för fyra år sen dök låten upp igen i mitt medvetande. Letade nämligen efter en låt att sjunga enbart med pianokomp till och vad kunde va bättre än en Tori-låt till det? Sedan den dagen har mer än 50 % av det jag lyssnat på och eller sjungit varit Tori… Det enda jag ångrar är att jag inte återupptäckte henne tidigare.

”If love isn’t forever and it’s not the weather: hand me my leather”