Sminkbord

Har, sedan jag flyttade till min lägenhet, letat efter ett schysst sminkbord. För en månad sedan ungefär hittade jag äntligen vad jag sökte på Tradera! Vann auktionen till utropspris (90 kr) och behövde bara ta pendeln till Sollentuna för att hämta det.

Målade om det med svart högblank lackfärg och bytte ut spegeln som kändes lite liten.

Slutresultat:

Orginal:

Nu ska jag bara inhandla sådana här lampor från IKEA. (De heter Musik).

7 svar på ”Sminkbord”

  1. Gösses vad läckert det ser ut, jag blir nästan sugen på att själv skaffa ett sminkbord (även om jag ytterst sällan skulle ha så där jättemycket nytta av det)…

    /David

  2. Å herregud vad läckert. Vad snyggt! Jag är själv på jakt efetr ett sminkbord och har sett flera såna som du har köpt men aldrig tänkt på att man kan måla dem med nån snygg högblank färg. Det är ju genialt. Verkligen. tack för tipset, jag ska snarast möjligt införskaffa ett sminkbord, snygg färg och såna snygga lampor.

  3. Å herregud vad läckert. Vad snyggt! Jag är själv på jakt efetr ett sminkbord och har sett flera såna som du har köpt men aldrig tänkt på att man kan måla dem med nån snygg högblank färg. Det är ju genialt. Verkligen. tack för tipset, jag ska snarast möjligt införskaffa ett sminkbord, snygg färg och såna snygga lampor.

  4. Ah, fruktansvärt snyggt! Jag är på jakt efter ett sminkbord själv, letar och leta, men så bor jag i nordligaste nordnorge, och här är det bara helt omöjligt att hitta något sånt… (googlade på sminkbord och kom till din sida) Förresten köpte jag den där IKEA-lampskenan för ett tag sedan men har inte kunnat sätta upp den för att det är ett så konstigt kopplingssystem… orkar inte sätta igång och fixa det. Men du har helt klart ett sånt sminkbord som jag letar efter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *