Sally Hansen i Sverige

För några dagar sen kom Sally Hansens produkter till Sverige och Åhléns. Tidigare har det varit nästintill omöjligt att få tag på hennes produkter här. Som trogen Allureläsare har jag länge varit nyfiken på bl.a. hennes Airbrush Legs som är avsevärt mycket billigare än Air Stockings (som jag självklart också testat). Nu finns en flaska hemma hos mig, ska testa nästa gång jag ska på fest 🙂

0 svar på ”Sally Hansen i Sverige”

  1. Hej !

    Vill bara tipsa dig om att Sally hansen finns att köpa på nätet nu också. Perfekt för oss som faktiskt som bor en bit ifrån de stora köpcentrena. // Fia Du hittar det hos http://www.frozza.se

  2. VA finns den på Åhlens nu ? ååh va hlad jag blir hur mkt kostar dne ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *