Jag har tränat på riktigt bra som tänkt de senaste tre veckorna och vågen visar idag 2,6 kg mindre än vad den gjorde för en månad sedan och bmi:t ligger på 22,5. På bilderna tycker jag det inte att det syns så mycket mer än på låren. Det här innebär att jag sedan januari 2010 gått ner 19,6 kg, minskat midjemåttet med 25 cm och lårens omfång med 10 cm! Den ökade träningsdosen gjorde verkligen susen, för jag har käkat rejält och dessutom ätit glass och godis flera gånger i veckan och drack vin & käkade chips i helgen. Nu har jag nått ungefär dit jag vill förutom att jag självklart vill bli ännu starkare och kommer fortsätta träna 3-4 gånger i veckan även i framtiden. För tillfället får jag dock träna på egen hand eftersom min PT Micke har gått och blivit GLADIATOR och är borta närmaste tiden för inspelningar och sådant så det är bra att jag börjat gilla gruppträningen.

Att denna gympahatande person (det hända att jag gömde mig i skogen under terränglöpningen i GettaGrips-kängor och sätte mig på närmaste sten och rökte…  ) skulle bli stammis på gymmet och träna med en Gladiator hade nog aldrig nån (allra minst jag) kunna tro. Jag rekommenderar verkligen PT-grejen, det är ett sjukt bra sätt att våga sig in på gymmet och få det självförtroende som behövs för att våga sig på att beblanda sig med alla galet vältränade personer. Jag har köpt mina timmar i paket när de haft erbjudanden så priset var nog nästan nere på 430:- per gång och det är det klart värt. Såg att Cissi Wallin också börjat köra PT & LCHF och hon bloggar rätt roligt om det här.

Tar med “före”-bilden som referens: