Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3847 Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i SixTelegramWidget har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3903 Made by me | Sessan.com

Made by me

Handarbetessug

11/11-2011 23:28

Senaste veckorna har jag haft en enorm skaparlust. Beställde därför garn och har påbörjat en halsduk. Kommit ca en fjärdedel nu på tre dagar.

Sen har jag lust att gå en drejkurs, vill göra en lampa till vardagsrummet eftersom jag aldrig hittar någon jag tycker är nog snygg som inte kostar över 10000.

Snart tar jag nog fram symaskinen igen också.

20111111-232324.jpg

Kommentera!

Made by me, vänner/familj

Pysselkväll

11/12-2008 01:52

Mamma, du kan väl låta bli att smygkika 😉

Jag och Linda har iallafall pysslat julkort, album, julklappsetiketter och några paketinslagningar ikväll med vin, glögg och pepparkakor…

Kommentera!

Böcker & läsning, Made by me

Xlibris.se slår upp portarna

28/03-2007 00:15

Nu så efter mycket slit så öppnar äntligen Xlibris!

Xlibris

Välkomna in och registrera er! Det här är bara en första release, det kommer mera…

(Det här är bl.a. förklaringen till att jag inte hunnit blogga så mycket senaste tiden)


Xlibris är ett litteraturcommunity där alla litteraturälskare kan samlas. Här kommer du kunna lägga upp ditt eget bibliotek och titta på andras samlingar, du kan diskutera litteratur och skrivande, få tips på nya böcker och författare, byta böcker med andra eller bara dyka in och läsa om litteratur i största allmänhet. Ett litteraturens Myspace helt enkelt.

Just nu är Xlibris under uppbyggnad och nya funktioner kommer successivt att dyka upp på siten så håll utkik efter nyheter.

Vi tar också gärna emot tips på vad ni vill att vi ska fylla siten med. Du är välkommen att skriva in dina önskemål kring hur ett riktigt bra svenskt litteraturcommunity skall se ut.

Kommentera!

Made by me, teknik

Sökmotorer

28/02-2007 00:46

DN uppmärksammar fenomenet med nichade sökmotorer. Själv har jag ju
sminksök
modesök
och litteratursök sedan slutet av november. Jag anser att de fungerar alldeles utmärkt och att de fyller en bra funktion. Men de kräver en hel del jobb för att hålla aktuella.

Kommentera!

Made by me, Mode

En topp klar

02/01-2007 23:13

Rosa i tjockt siden från Hongkong. Tack Brunchgirl för inköpet av tyget för massa år sedan 🙂

img_5425.JPG

Kommentera!

Made by me, Mode

Systuga

02/01-2007 22:05

Insåg att det var länge sedan jag sydde något. Så nu är jag mitt i ett litet “partytopprojekt”…img_5410.JPG

Kommentera!

Made by me, Mode

Lördagspyssel

07/10-2006 21:08


Länge sedan jag gjorde några smycken så idag var det dags.

Kommentera!

Jag, Made by me, Musik

Onlinekaraoke!

24/08-2006 01:11

Har ägnat åtskilliga timmar ikväll åt att leka med SingShot, en onlinekaraoketjänst. Hur beroendeframkallande som helst!

Kommentera!

Inredning, Made by me

Walk-in-closet

24/07-2006 22:52

Well inte riktigt sant, men jag kan iallafall stå inne i den och stänga dörren om mig…

Har ägnat en hel semestervecka åt att fixa till min klädkammare. Den är bara ca en kvadratmeter stor och jag har ingen annan förvaring i min lägenhet så det har krävts lite fundering innan jag kunde sätta igång. Jag har haft elektriker på besök för att dra in el (helt jäkla omöjligt att hitta rätt svart klänning utan ljus), målat de tidigare betongrå väggarna puderrosa, målat alla snickerier inkl. golvet i vitt, sätt upp avskiljningshyllor, sätt upp nya krokar och köpt en ny byrå. Fantastiskt nöjd. Dock kräver det begränsade utrymmet att jag hela tiden rensar kraftigt i vad jag vill ha framme så de flesta av mina plagg är nere i källaren. Dessutom tog jag även mig äntligen för att måla om snickerierna i min hall. Fantastisk vad lite vit lackfärg gör skillnad 🙂 När jag ändå var på IKEA för att shoppa byrå passade jag på att byta ut mina trista panelgardiner mot nya, härligt ljusa vanliga.


Riktigt ful färg tidigare på hyllorna.

Golvet var heller inget att hurra åt.

Inne i garderoben och byrån (som nog aldrig igen kommer vara lika organiserad).

Skönt med vitt golv.

Lite annat än kläder måste också få plats.

Hallen.

Nya gardiner 🙂

Kommentera!

Made by me, Mode

Projekt Remake – Levererat!

15/05-2006 10:50

Lämnade in mina plagg imorse till Therese 🙂 Hon har tyvärr haft ett datorhaveri och förlorat allas mailadresser så ifall du är med i projektet vore det bra om du kunde maila henne på tess@splendidbaby.com.

Alla plagg från projektet kommer gå att shoppa på Streets återvinningshelg 20-21:a maj.

Plagg 1
Plagg 2
Plagg 3
Plaggen innan.

Kommentera!Integritetsinställningscenter

Necessary

Advertising

Analytics

Other