Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3847 Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i SixTelegramWidget har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3903 i.d. makeup | Sessan.com

Smink

i.d. makeup

19/12/2005


I onsdags var jag och några andra tjejer inbjudna till Dermarome (generalagentur för Decléor, md formulations, i.d. makeup, Carita, Omnilux och Priori) för en presentation av deras i.d. makeup och lite mingel. Fantastiskt trevligt ordnat av produktansvarig för i.d. Mimmi och utbildningsansvariga Anna. Deras väldigt fina lokaler mitt i stan fungerar även som vidareutbildningscenter för hudterapeuter.

Vi fick först en liten i.d.-lektion och sen visade Anna på Ninni hur även en kvinna med redan fantastisk hy kan få ännu vackrare hy. Efter presentationen av tekniken (swirl, tap & buf…) så fick vi alla pröva på att lägga vår egen makeup. Inte alls så svårt som jag hade föreställt mig och resultatet blev verkligen strålande på allihopa. Trist nog så glömde jag kameran hemma så inga bilder blev tagna. Mest imponerad är jag nog av concealern som verkligen dolde mina blå ringar under ögonen utan att knappt se makeat ut. Mineral Veilen som ska läggas som sista steg kliade dock lite på mig, men tydligen kan det göra det de första gångerna. (Den är baserad på majsstärkelse.)

Fick en härlig goodiebag med mig hem också med en svart mascara, en borste samt Clear Radiance. Kommer snarast investera i foundation, concealer och mineral veil och kommer knappas kunna hålla mig ifrån att shoppa någon av de fantastiska ögonskuggorna.

Om du vill shoppa i.d. på nätet så har både hqhair.com och hudoteket.se produkterna,men eftersom tekniken är lite annorlunda mot hur man vanligtvis sminkar sig så rekommenderar jag dock att man får en genomgång av en utbildad i.d.-representant.

Eftersom jag inte har några bilder att illustrera det hela med hänvisar jag helt enkelt till Eleonore på Ytligheter som har ett jättebra reportage om just i.d..

Kommentera

Kommentera

Kommentera, eller trackbacka från din egen site. Notice: comments_rss_link har upphört sedan version 2.5.0! Använd post_comments_feed_link() istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3840 Prenumerera på kommentarsflödet.

Du kan använda följande taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


Integritetsinställningscenter

Necessary

Advertising

Analytics

Other