teknik

Fällan med trådlösa grejer

04/06/2005

När min dator havererade för någon månad sedan passade jag på att även uppgradera mus och tangentbord, snygga svarta och trådlösa. Mycket praktiskt, tills dess att batterierna tar slut. Just det, batterier… musen bara dog för nångon vecka sedan och jag kunde för mitt liv inte förstå varför. Tills jag kom på att det kunde vara batterierna (hm, tekniker som man är tänker självklart inte på att kolla den vanligaste orsaken till varför något inte funkar, strömtillförseln…) Och i förrgår kväll var det tangentbordets tur. Självklart hade jag inga AAA-batterier hemma så fram tills nu har jag varit halvt handikappad och bara kunnat använda musen till surfning etc. Förvånad över att jag faktiskt kunde klara mig så långt som jag gjorde igår utan mus faktiskt, men msn:andet fick ligga nere. Nej, nu får jag flytta mig tillbaka till symaskinen syr för fullt på systers balklänning och jag har som mål att bli klar idag.

Kommentera

Kommentera, eller trackbacka från din egen site. Prenumerera på kommentarsflödet.

Du kan använda följande taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?