Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3847 Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i SixTelegramWidget har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: Undefined offset: 0 in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-content/themes/sessan.com/functions.php on line 20 Det regnar här i Stockholm idag | Sessan.com

Jag, Musik

Det regnar här i Stockholm idag

27/06/2005

Jobbade sent idag (försöker jobba in lite minusflex innan jobbytet) och när jag skulle gå hem så regnade det för fullt. Inte så jättemysigt när man har sandaler på sig… Då dök den gamla Carola-låten “Det regnar i Stockholm” upp i mitt huvud. 1983, när låten släpptes, var Carola min största idol, Madonna var visserligen på intåg men hade inte vunnit hela mitt hjärta än. Men inte kunde jag då tro att jag 20 år senare skulle helt tappa all respekt för mina gamla idoler och nästintill skämmas över att ha haft dem (iallafall Madonna) som förebilder. Och varför? Tja, visserligen intresserar mig inte deras musik det minsta längre, men det som får mig att att avsky dom är deras religiösa böjelser. Carola tror att hon är en profet och Madonnas galenskap med Kabbalah

Kommentera

Kommentera

Kommentera, eller trackbacka från din egen site. Notice: comments_rss_link har upphört sedan version 2.5.0! Använd post_comments_feed_link() istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3840 Prenumerera på kommentarsflödet.

Du kan använda följande taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


Integritetsinställningscenter

Necessary

Advertising

Analytics

Other