Smink

Dagens I-landsproblem

20/09/2005

Är i kraftigt behov av ett frisörbesök och tänkte att nu kanske det var dags att boka… men det fanns ingen tid förrän den 25:e OKTOBER 🙁 Kan inte gå omkring såhär i över en månad till! Dessutom behöver färgen fräschas upp något också och jag vill verkligen inte testa någon ny frisör då jag äntligen hittat en som verkligen förstår sig på mitt hår. Har ställt mig på väntelistan, så jag hoppas verkligen att nån avbokar. Så närmaste månaden får ingen se mig bakifrån. Framifrån funkar nämligen frisyren fortfarande rätt bra, men nacken ser förfärlig ut.

Kommentera

Kommentera

Kommentera, eller trackbacka från din egen site. Prenumerera på kommentarsflödet.

Du kan använda följande taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

: