Bestäm vad du vill betala

Jag gillar verkligen tanken bakom att bland andra Radiohead och nu Saul Williams (tillsammans med Trent Reznor) väljer att släppa sin musik fri och låta oss konsumenter välja hur mycket vi vill betala. Jag har ingen aning om hur Saul Williams låter men signade precis upp mig på http://niggytardust.com/ för att få ladda ner skivan den 1:a november när den släpps. Radiohead har jag ännu inte laddat hem, mest pga att jag vill betala så mycket som möjligt (min lön kom först idag).

0 svar på ”Bestäm vad du vill betala”

  1. Jag gillar inte Radiohead så jag valde att inte betala någonting för den skivan, med tanken att de i alla fall får en chans att omvända mig. Funkade tyvärr inte.

    Jag har lyssnat till en av låtarna från Saul Williams skiva. Den har “råkat” hamna på Trents favorit-torrentsajt och det mesta pekar på att det är Trent som “råkat” lägga ut den där, på sedvanligt knäppt och egensinnigt marknadsföringsmanér. Den är ruggigt bra. Och det omdömet kommer från mig som inte gillar rap/hip-hop!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *