10 kg lättare

Nu har jag gått ner totalt 10 kg på sju veckor och är nere på ett BMI av 25.8 (start-BMI 29). Det är alltså bara 3 kg kvar tills dess att jag räknas som normalviktig. Ser man på bilderna så är det inte en lika drastisk skillnad, men det skiljer ändå lite mer än 3 kg mellan dem. Armfettet har börjat försvinna och jag börjar se mina axelmuskler. De senaste tre veckorna har tyvärr inte träningen blivit lika hård eftersom jag först var sjuk och sedan min PT. Men två gånger i veckan har  jag ändå tränat minst. Något av det allra bästa är att jag nu kommer i en stor del av mina gamla kläder. Att jag skulle kunna nå sådana här resultat på mindre än två månader hade jag aldrig kunnat hoppas, särskilt inte då jag faktiskt käkar massvis med mat och ändå har kunna dricka vin vid några tillfällen.2 svar på ”10 kg lättare”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *